ЛЕТ
Choose profile:
Workshop
  • Distributor
  • Driver
Valeo Service képzések: egyszerű megoldás

Valeo Service képzések: egyszerű megoldás

A Valeo Service nemcsak az új technológiák egyik meghatározó ereje, hanem a Tech'Care csapatunk révén a műhelyképzés egyik fő szereplője. A képzést naprakész webes szemináriumokon, e-learning modulokon és helyszíni workshopokon tartják a műszaki oktatók, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek az utángyártott piacon.

2020-ban a Valeo Service 45 000 webináriumot tartott, több mint 60 000 résztvevővel.

A képzés online jellege azt jelenti, hogy a tanulás bármikor megtörténhet, bármikor, amikor Önnek és munkatársainak megfelel - esténként, hétvégenként és műhelyidőben - ezzel értékes műhelyórákat spórolhat meg.

Bízzon a Valeo Serviceben minden képzési igényéhez!

Valeo Service Hungary

Valeo Service: az Ön világszintű utángyártott autóalkatrész szakértője

A Valeo világszerte autóipari beszállító és partnere az autógyártóknak.

Technológiai vállalatként innovatív megoldásokat tervezünk az intelligens mobilitás érdekében, különös tekintettel az intuitív vezetésre és a CO2-kibocsátás csökkentésére.
Az autóipar átalakulásának és a fenntartható mobilitás középpontjában álló területeken egyedülálló helyzetünknek és technológiai vezető szerepünknek köszönhetően szerte a világon el akarjuk érni ambícióinkat: fontos szerepet kell játszanunk a holnap mobilitásában.

A Valeo Group része a Valeo Service, amely világszerte az autóipari utángyártott piac szakértője, alkatrészeket szállítunk és forgalmazunk autógyártóknak és független utánpótlás piaci szereplőknek.
Globális autóipari beszállítóként a Valeo 33 országban olyan innovatív technológiák és rendszerek tervezésén dolgozik, amelyek intuitívabbá, autonómabbá és környezetbarátabbá teszik a jövő autóját.

Találja meg a Valeo Service elérhetőségeit országában
Valeo Service Eastern Europe

Representative in Hungary

Kinga GABOR-EDVI

kinga.gabor-edvi@valeo.com

We appreciate your interest
Please confirm your email address