ЛЕТ
Choose profile:
Workshop
  • Distributor
  • Driver

Valeo ablaktörlő lapátok átfogó választéka

Valeo ablaktörlő lapátok átfogó választéka
A Valeo ablaktörlő-kínálata egyértelműen bizonyítja, hogy egy igazán profi alkatrész-gyártó képes ár- és járműkategóriától függetlenül a teljes piacot lefedni.

A magyarországi járműpark az autók korát és márkáját illetően egyaránt rendkívül változatos, s a helyzet aligha változik majd a közeljövőben, ugyanis az új és az idősebb, szürke importból származó gépkocsik iránti kereslet is növekedő tendenciát mutat. Ennek megfelelően az utólagos alkatrészek vásárlóinak elvárásai is roppant változatosak. Sokan döntenek például első osztályú, gyárival azonos minőségű lapátok mellett, de vannak olyanok is, akik a gazdaságos megoldásokat keresik, méghozzá anélkül, hogy figyelembe vennék a termék hatékonyságát vagy élettartamát.

A Valeo a világ egyik legnagyobb ablaktörlő-beszállítója. Portfóliójában éppúgy fellelhetők prémium konstrukciók (például az Aquablade™), mint innovatív, fémszerkezetes és kiváló ár/érték arányú, gazdaságos lapátok.

A Valeo katalógusait fellapozva ultramodern első és hátsó ablaktörlők megannyi típusát ismerheti meg a vásárló, s természetesen minden árkategóriában megtalálhatja a számára ideális modellt.

Prémium gyári minőség – Valeo Silencio, SWF

A Silencio és az SWF termékcsalád azon járműtulajdonosoknak készül, akik a legmagasabb minőségi színvonalat keresik. Ezek a lapátok megegyeznek a járműgyártók által alkalmazottal, és típusspecifikus készletben érhetők el a különféle autókhoz. Ennek megfelelően tökéletesen passzolnak az adott típushoz: hosszuk éppúgy azonos, mint felfogatásuk módja. Nincs különbség a formát illetően sem, a precíz tervezésnek köszönhetően a leszorítóerő egyenletesen oszlik el a lapáton.

Mostantól – a Valeo Silencio termékcsalád tagjaként – a korszakalkotó AquaBlade™ is elérhető az utólagos alkatrészek piacán. Olyan gépkocsikhoz készül, amelyeknél a szélvédőmosó folyadékot integrált csőrendszerrel hatékonyabbá tett ablaktörlő lapát teríti szét a szélvédőn, méghozzá a lapátél teljes hosszában. Ez a műszaki megoldás nemcsak kényelmes, hanem a menetbiztonságot is jelentősen fokozza. Miként a felmérések rámutattak, hatékony ablaktörlő rendszerrel tisztított szélvédőnél a vezetők gyorsabban reagálnak a veszélyhelyzetekre, 50 km/órás sebességnél akár 4 méterrel is rövidebb lehet a féktávolság.

Az egytestű Valeo Silencio ablaktörlő lapátok ezentúl új típusú gumiból készülnek, ami VisioRubber™ néven mutatkozott be a piacon. Az összetett konstrukció lényege, hogy a lapát alapját szintetikus, élét pedig természetesen gumiból gyártják. Az innovatív, precíz anyagmegmunkáláson alapuló technológia legfőbb előnye, hogy fokozza lapát élettartamát, ugyanakkor grafitrészecskék hozzáadását is lehetővé teszi, így már a használat kezdetétől első osztályú törlési minőség jellemzi a terméket.

Alternatív megoldás – Valeo HydroConnect

A HydroConnect márkanév az utólagos alkatrészek piacán fellelhető egytestű Valeo ablaktörlő lapátokat fémjelzi. Ez alapvetően három termékcsoportot jelent: első és hátsó lapátok, valamint olyan első lapátok, melyekkel a hagyományos ablaktörlőt válthatják ki a járműtulajdonosok. A Valeo az OE-alkatrészek gyártása során szerzett temérdek tapasztalatot kihasználva fejleszti termékeit, ablaktörlőinek választéka pedig mindig a járműipari trendekhez igazodik.

Hogy ennek előnyeit minden autós élvezhesse, univerzális, cserélhető adaptereket mellékel az ablaktörlőkhöz, melyekkel szinte minden modellre felszerelhetők a hatékony és modern Valeo lapátok. További pozitívum, hogy az ablaktörlőket egyenként csomagolják, tehát csak a szükséges darabot kell megvennie a vásárlóknak.

Az ár/érték arány bajnoka - Valeo First

A Valeo First a kedvező áron kínált, ámde kiváló minőségű ablaktörlőt keresőknek ideális. A termékcsalád igazán sokszínű, hagyományos, egytestű és hibrid lapátokat egyaránt felölel, így még könnyebb az optimális modell kiválasztása.

A Valeo First modellek egyedülálló fejlettségéről tanúskodik, hogy a törlés hatékonyságát PYRAMID légterelő fokozza. Ez szabályozott levegőáramlást garantál a lapát körül, jelentősen növelve és ideálisan elosztva a leszorítóerőt. Ugyancsak ezt a célt szolgálja a – speciális vegyületből készülő – lapátgumiban megbúvó fémmerevítés, ami természetesen a nagyobb élettartamhoz is hozzájárul.

A Valeo ablaktörlő lapátokkal garantáltan jó döntést hoz

A Valeo ablaktörlő lapátok választéka roppant széles, így minden vásárló megtalálhatja a számára ideális modellt. Mindegy, hogy kedvező árú vagy prémium termékeink közül választ-e, mindig biztos lehet a kiváló minőségben.