ЛЕТ
Choose profile:
Workshop
  • Distributor
  • Driver
Обучения на Valeo Service: просто решение

Обучения на Valeo Service: просто решение

Valeo Service има огромна роля в разработването на нови технологии, но също така провежда технически семинари на високо ниво чрез нашия Tech'Care отдел. Обученията се провеждат чрез актуални онлайн уебинари, модули за електронно обучение, както и физически на място от технически лектори, които имат дългогодишен опит на афтърмаркет пазара.

През 2020 г. Valeo Service проведе 45 000 сесии за онлайн семинари с повече от 60000 участници.

Онлайн методите на обучението дават възможност да се случи по всяко време - когато подходящо за вас и вашия персонал - вечер, почивни дни и в почивките на работното време. Това ви спестява ценни часове за да правите това, което правите най-добре.

Доверете се на Valeo Service при нужда от обучение!

What's new?

Иновативното решение на Valeo iBSG 48V за намаляване на емисиите на CO2 вече се предлага на вторичния пазар

Със своя iBSG 48V (интегриран стартер / генератор с ремък) Valeo успешно се справи с предизвикателството да увеличи производителността на превозните средства, задвижвани от двигатели с вътрешно горене, като същевременно намали разхода им на гориво. Технология, предназначена да стане все по-широко разпространена на пазара през следващите години.
View this article
Valeo Service: вашият световен автомобилен афтърмаркет специалист

Valeo Service: вашият световен автомобилен афтърмаркет специалист

Valeo е автомобилен доставчик и партньор на автомобилните производители по целия свят.

Като технологична компания, ние проектираме иновативни решения за интелигентна мобилност, с особен акцент върху интуитивното шофиране и намаляване на емисиите на CO2.
Благодарение на уникалното ни позициониране и технологично лидерство в области, които са в основата на трансформацията на автомобилната индустрия и устойчивата мобилност, по целия свят, ние искаме да постигнем нашата амбиция: да играем важна роля в утрешната мобилност.

Valeo Service, част от Valeo Group, е автомобилен специалист по следпродажбено обслужване в целия свят, ние предлагаме и разпространяваме резервни части за автомобилни производители и независими оператори на следпродажбени услуги.

Като глобален автомобилен доставчик, Valeo оперира в 33 държави, за да проектира иновативни технологии и системи, които ще направят утрешния автомобил по-интуитивен, автономен, свързан и екологичен.

Намерете всички Valeo Sevice контакти според вашата държава
Valeo Service Eastern Europe

Representative in Bulgaria

Vladislav ZHILOV

vladislav.zhilov.ext@valeo.com