Choose profile:
Workshop
  • Distributor
  • Driver
en-com
Обучения на Valeo Service: просто решение

Обучения на Valeo Service: просто решение

Valeo Service има огромна роля в разработването на нови технологии, но също така провежда технически семинари на високо ниво чрез нашия Tech'Care отдел. Обученията се провеждат чрез актуални онлайн уебинари, модули за електронно обучение, както и физически на място от технически лектори, които имат дългогодишен опит на афтърмаркет пазара.

През 2020 г. Valeo Service проведе 45 000 сесии за онлайн семинари с повече от 60000 участници.

Онлайн методите на обучението дават възможност да се случи по всяко време - когато подходящо за вас и вашия персонал - вечер, почивни дни и в почивките на работното време. Това ви спестява ценни часове за да правите това, което правите най-добре.

Доверете се на Valeo Service при нужда от обучение!

Valeo Service: вашият световен автомобилен афтърмаркет специалист

Valeo Service: вашият световен автомобилен афтърмаркет специалист

Valeo е автомобилен доставчик и партньор на автомобилните производители по целия свят.

Като технологична компания, ние проектираме иновативни решения за интелигентна мобилност, с особен акцент върху интуитивното шофиране и намаляване на емисиите на CO2.
Благодарение на уникалното ни позициониране и технологично лидерство в области, които са в основата на трансформацията на автомобилната индустрия и устойчивата мобилност, по целия свят, ние искаме да постигнем нашата амбиция: да играем важна роля в утрешната мобилност.

Valeo Service, част от Valeo Group, е автомобилен специалист по следпродажбено обслужване в целия свят, ние предлагаме и разпространяваме резервни части за автомобилни производители и независими оператори на следпродажбени услуги.

Като глобален автомобилен доставчик, Valeo оперира в 33 държави, за да проектира иновативни технологии и системи, които ще направят утрешния автомобил по-интуитивен, автономен, свързан и екологичен.

Намерете всички Valeo Sevice контакти според вашата държава
Valeo Service Eastern Europe

Representative in Bulgaria

Vladislav ZHILOV

vladislav.zhilov.ext@valeo.com