ЛЕТ
Choose profile:
Workshop
  • Distributor
  • Driver

Цялостно предложение за чистачки от Valeo

Цялостно предложение за чистачки от Valeo
Офертата на Валео за пера на чистачки доказва, че един производител на автомобилни части може да изпълни очакванията на клиентите от всички ценови сегменти.

Автомобилния парк в България е един от най-разнообразните в Европа по отношение както на моделите, така и на възрастта на автомобилите. Това създава различни очаквания на клиентите спрямо след-продажбеното обслужване на техните автомобили . Някои търсят части, които са идентични на оригиналите части от производителя, докато други търсят икономични решения без предубеждения по отношение на качеството.

Валео е първият световен лидер за доставка на чистачки до оригинални производители. Портфолиото на дружеството включва премиален клас от чистачки за оригинално вграждане О.Е., включително иновативните чистачки Aquablade™, функционално решение с адаптери, както и икономична линия.

Марките на Валео предлагат пълна серия предни и задни пера на чистачки във всички ценови сегменти.

Премиум качество за оригинално вграждане ОЕ - „Valeo Silencio”, „SWF”

Silencio и SWF са марки на Валео, които са специализирани за клиенти, които имат за цел предоставяне на най-висококачествени продукти. Тези марки предоставят качество идентично на продуктите за оригинално вграждане. Те са налични в комплекти посветени на конкретни модели на автомобили. Те гарантират перфектно съвпадение: дължина, прецизност на силата на натиск и тип захващане на чистачките.

От този момент иновативните чистачки AquaBlade™ също са налични на пазара за резервни части с марката Valeo Silencio. Те са използвани в модели на автомобили, в които системата за разпределение на течността е интегрирана в перото на чистачките като се разпределя по цялото перо. Това решение не само е удобно, но подобрява безопасността на пътя. Поради по-ефективното почистване на предното стъкло, водачът реагира по-бързо и спирачното разстояние на автомобил пътуващ със скорост 50 км/ч може да бъде с 4 метра по-късо.

Плоските чистачки Valeo Silencio се състоят от нов тип каучук - VisioRubber™. Това е композитен материал, създаден от смесването на естествен каучук в долната част (перо) със синтетичен каучук в горната част (основата). Иновативният метод на прецизно срязване на материала за перото на чистачките гарантира по-дълъг експлоатационен живот на чистачката. Специалното каучуково съединение може да бъде обогатено от добавянето на графитни частици, което в съществена степен увеличава качеството на почистване на предното стъкло от самото начало.

Алтернативна серия – „Valeo HydroConnect”

Valeo HydroConnect е серията от плоски чистачки, предлагани на независимия пазар за резервни части. Тя включва три групи: предни чистачки, задни чистачки и „Upgrade” предни чистачки, които позволяват заместването на конвенционални чистачки с ново плоско решение. Валео използва своят собствен опит като производител на оригинално оборудване, за да предостави чистачки с най-високо качество, съответстващи на тенденциите на пазара за автомобилни аксесоари.

Универсалният дизайн и адаптери позволяват използване в почти всеки модел автомобили. Продуктите се пакетират индивидуално, което прави селекцията по-лесна.

Икономична серия – „Valeo First”

„Valeo First” е посветен на онези клиенти, които търсят високо качество на разумна цена.

Серията „Valeo First” включва конвенционални, плоски и хибридни пера на чистачки. Всички технологии, съчетани в една серия, улесняват избора на оптимален модел чистачки. Плоските пера на чистачки използват 3D технология за контрол на посоката на въздуха, които възникват от иновативната форма ПИРАМИДА на спойлера. Каучуковите пера са съставени от специална смес от машинно-обработен каучук. Перата имат вътрешена металена пластина, който предоставя надлежната сила на натиск върху цялата повърхност на почистваното предно стъкло.

Чистачките Валео са гаранция за добър избор

Серията чистачки на Валео е обхватна и отговаря на нуждите на всеки клиент. Едно е сигурно – без оглед на това дали клиентите изберат премиум продукти или икономична серия чистачки, те винаги могат да бъдат сигурни за тяхното високо качество.