ЛЕТ
Choose profile:
Workshop
  • Distributor
  • Driver
Trainingurile Valeo Service: o soluție simplă

Trainingurile Valeo Service: o soluție simplă

Valeo Service nu este doar o forță majoră în noile tehnologii, ci și un jucător important în instruirea atelierelor auto prin intermediul echipei noastre Tech’Care. Instruirea este oferită prin seminarii web actualizate, module de învățare electronică și ateliere la fața locului de către traineri tehnici care au ani de experiență în aftermarket.

În 2020, Valeo Service a desfășurat 45000 de sesiuni de webinar cu peste 60000 de participanți.

Natura online a instruirii înseamnă că învățarea se poate face oricând, ori de câte ori vi se potrivește dvs. și personalului dvs. - seara, în weekend și în timpul liber din atelier - economisind ore prețioase de muncă în atelier pentru ceea ce faceți cel mai bine.

Aveți încredere în Valeo Service pentru toate nevoile de instruire!

Valeo Service: specialistul dumneavoastră în domeniul pieselor de schimb auto din întreaga lume

Valeo Service: specialistul dumneavoastră în domeniul pieselor de schimb auto din întreaga lume

Valeo este furnizor auto și partener pentru producătorii auto din întreaga lume.

Ca o companie de tehnologie, proiectăm soluții inovatoare pentru mobilitate inteligentă, cu un accent deosebit pe conducerea intuitivă și reducerea emisiilor de CO2.

Datorită poziționării noastre unice și leadershipului tehnologic în domenii care se află în centrul transformării industriei auto și a mobilității durabile, pe tot globul, dorim să ne atingem ambiția: să jucăm un rol major în mobilitatea de mâine.

Valeo Service, care face parte din grupul Valeo, este specialistul în piața pieselor de schimb auto din întreaga lume. Oferim și distribuim piese de schimb pentru producătorii auto și operatorii independenți de pe piața pieselor de schimb.

În calitate de furnizor global pentru sectorul auto, Valeo operează în 33 de țări proiectând tehnologii și sisteme inovatoare care vor face mașina de mâine mai intuitivă, autonomă, conectată și ecologică.

Află mai multe
Valeo Service Eastern Europe

Representative in Romania

Sorin GEAPANA

sorin.geapana@valeo.com

We appreciate your interest
Please confirm your email address