ЛЕТ
Choose profile:
Workshop
  • Distributor
  • Driver

Oferta completă de ștergătoare de parbriz Valeo

Oferta Valeo de ștergătoare de parbriz disponibile pe piața aftermarket (post-vânzare) arată că alegerea ofertei unui producător de piese de schimb poate satisface așteptările clienților în toate categoriile de preț.

Parcul auto din România este unul dintre cele mai diversificate din Europa, atât în ceea ce privește mărcile de autoturisme, cât și vârsta acestora. În ultimele luni, importurile de automobile uzate (cu vechime de câțiva ani sau mai mult), precum și înmatriculările de autoturisme noi au crescut, ceea ce arată cât de diferite sunt mașinile care intră pe drumurile poloneze. Toate acestea duc la o diferențiere majoră a așteptărilor clienților în privința serviciilor post-vânzare. Unii caută piese de schimb identice cu cele de echipare originală, în timp ce alții caută soluții economice, dar bune calitativ.

Valeo este lider mondial între furnizorii de ștergătoare de parbriz pentru echipare originală. Portofoliul companiei include ștergătoare O.E. (n.t.: echipare originală) din clasa premium, inclusiv inovatoarele ștergătoare Aquablade™, dar și variante multi-conectori și produse economice.

Mărcile Valeo asigură întreaga gamă ștergătoare față și spate în toate categoriile de preț.

O.E. Premium -Valeo Silencio, SWF

Silencio și SWF sunt branduri Valeo dedicate clienților care caută produse de cea mai înaltă calitate. Aceste branduri oferă calitate identică cu produsele de echipare originală. Ele sunt disponibile în seturi dedicate anumitor modele auto. Potrivirea perfectă este garantată: lungimea, precizia forței de apăsare și tipul de prindere de pe brațele ștergătoarelor.

De acum încolo, ștergătoarele inovatoare AquaBlade™ sunt disponibile și pe piața aftermarket (post-vânzare) sub brandul Valeo Silencio. Ele sunt utilizate la modelele de automobile la care sistemul de spălare a parbrizului este integrat în lama ștergătorului, distribuind lichidul pe toată lungimea acesteia. O astfel de soluție nu este doar confortabilă, ci îmbunătățește și siguranța rutieră. Datorită curățării mai eficiente a parbrizului, șoferul reacționează mai rapid, iar distanța de frânare a unei mașini care circulă cu viteza de 50 km/h poate fi mai scurtă cu 4 metri.

Ștergătoare Valeo AquaBlade™

Lamelele plate Valeo Silencio sunt compuse dintr-un tip nou de cauciuc - VisioRubber™. Acesta este un material compozit format din cauciuc natural în partea de jos (lama) și cauciuc sintetic în partea superioară (baza). Metoda inovatoare de tăiere precisă a materialului pentru ștergătoare garantează durata de viață extinsă a acestora. Compoziția specială a acestui tip de cauciuc a fost îmbogățită prin adăugarea de particule de grafit, care cresc în mod semnificativ calitatea curățării parbrizului de la bun început.

Gama alternativă - Valeo HydroConnect

Valeo Hydro Connect este gama de ștergătoare plate oferite pe piața post-vânzare independentă. Această gamă include trei grupe: ștergătoare față, ștergătoare spate și ștergătoare față pentru upgrade care să permită înlocuirea ștergătoarele convenționale cu o soluție nouă cu lamele plate. Valeo își utilizează experiența semnificativă ca producător de echipamente originale în scopul de a furniza ștergătoare de cea mai înaltă calitate, corespunzătoare tendințelor de pe piața accesoriilor auto.

Designul universal și adaptoarele ce pot fi înlocuite permit utilizarea la aproape orice model de mașină. Produsele sunt ambalate individual, ceea ce face alegerea mai ușoară.

Gama economică - Valeo First

Gama Valeo First este dedicată clienților care caută calitate înaltă la un preț rezonabil.

Gama Valeo First are în componență lamele convenționale, plate și hibrid. Toate tehnologiile care se întâlnesc într-o singură gamă fac mai ușoară alegerea celui mai bun model de ștergătoare. Ștergătoarele cu lamele plate utilizează tehnologia 3D de control al fluxului de aer care rezultă din forma PIRAMIDALĂ inovatoare a spoilerului. Lamelele de cauciuc sunt fabricate dintr-un amestec special de cauciuc prelucrat care duce la o curățare îmbunătățită a parbrizului. Lamelele sunt prevăzute în interior cu un adaptor metalic care asigură forța de apăsare corespunzătoare pe întreaga suprafață a parbrizului.

Ștergătoarele Valeo sunt garanția unei alegeri bune

Gama de ștergătoare Valeo este vastă și răspunde nevoilor fiecărui client. Un lucru este sigur - indiferent dacă clienții aleg produse premium sau ștergătoare din clasa economică, calitatea deosebită este mereu garantată.

We appreciate your interest
Please confirm your email address