ЛЕТ
Choose profile:
Workshop
  • Distributor
  • Driver

Soluția inovatoare Valeo iBSG 48V pentru reducerea emisiilor de CO2 este acum disponibilă pe piața secundară

Datorită iBSG 48V (Integrated Belt Starter Generator) - generator integrat alternator cu bandă, Valeo a abordat cu succes provocarea creșterii performanței autovehiculelor alimentate cu motoare cu ardere, reducând în același timp consumul de combustibil. Tehnologie care, în următorii ani, va deveni mai răspândită pe piață.

 

Dezvoltarea rapidă a vehiculelor electrice

Pe măsură ce reglementările privind CO2 și poluarea devin mai stricte în Europa și în lume, și din ce în ce mai mulți consumatori apelează la oferte mai ecologice, producătorii de automobile și furnizorii de echipamente se confruntă cu nevoia de a dezvolta produse mai responsabile din punct de vedere ecologic.

Tehnologia stop-start, lansată de Valeo cu i-StARS în 2010, a fost un important pas înainte. De atunci, au fost dezvoltate soluții tehnologice din ce în ce mai complexe pentru reducerea emisiilor de CO2, inclusiv tehnologia 48V, care va deveni indispensabilă în următorii ani. În consecință, până în 2030,  vehiculele electrice și tehnologia 48V vor domina piața.

 

Un sistem ultra-performant

În 2017, Valeo a început să furnizeze sisteme de alternator iBSG 48V cu electronică încorporată ca echipament original. Pe lângă faptul că acționează ca alternator și demaror, acest sistem are patru funcții suplimentare ce reduc consumul de combustibil și, prin urmare, producția de CO2 cu până la 6%*.

 

  • Încarcă acumulatorul pentru a ajuta motorul și echipamentul de alimentare a vehiculului.
  • Ajută motorul atunci când vehiculul se deplasează cu o viteză constantă (de ex., pe marile autostrăzi) pentru reducerea consumului de combustibil.
  • Oferă un efect de stimulare a motorului în timpul accelerării.
  • Permite conducerea mașinii în modul 100% electric pe distanțe scurte

 

Fabricat la întreprinderea Valeo din Étaples, Nordul Franței, care este una dintre cele mai mari fabrici de mașini electrice din Europa, sistemul iBSG a fost deja instalat pe câteva sute de mii de autovehicule, incluzând aplicații pe autovehicule din Asia, Germania, Marea Britanie și Franța.

 

O provocare legată de mediu pentru Valeo

Datorită sistemului iBSG, Valeo contribuie activ la electrificarea autovehiculelor. Grupul produce 30 de milioane de mașini electrice anual, confirmând mulți ani de experiență în producția de sisteme electrice, precum și răspunzând eficient la problemele de mediu și de legislație din prezent.

 

Fabrica Étaples produce în prezent aproape 30.000 de mașini electrice pe zi și continuă să-și extindă capacitatea de producție a sistemelor 48V, ca răspuns la cererea enormă din partea producătorilor de automobile. În mai 2020, președintele francez Emmanuel Macron a ales uzina Étaples pentru a dezvălui planul guvernului său de sprijinire a industriei de automobile, făcând-o mai ecologică și mai competitivă.

 

15 iBSG 48V sunt acum disponibile pe piața secundară pentru profesioniștii care se ocupă de reparațiile auto.

 

*în comparație cu sistemul stop-start - standard WLTP

We appreciate your interest
Please confirm your email address