ЛЕТ
  • Distributor
  • Driver

Komplexní nabídka stěračů Valeo

Společnost Valeo nabízí na trhu s náhradními díly stěrače s využitím nabídky známého výrobce náhradních dílů, které dokáží splnit očekávání zákazníků ze všech ekonomických skupin.

Vozový park v České republice je jedním z nejrozmanitějších vozových parků v Evropě jak z hlediska výrobců automobilů, tak i stáří automobilů. V poslední době vzrostl dovoz ojetých vozidel (ve stáří několika let), stejně jako registrace nových vozidel, což ukazuje, jak rozdílné jsou automobily, které jezdí po českých silnicích. To vše odlišuje očekávání zákazníků od poprodejního servisu jejich automobilů. Někteří hledají díly identické s díly z prvovýbavy, zatímco jiní hledají ekonomická řešení, ale se zřetelem na kvalitu.

Společnost Valeo je světovým lídrem mezi dodavateli stěračů do prvovýbavy. Portfolio společnosti zahrnuje prémiovou třídu stěračů pro prvovýbavu, včetně inovativních stěračů Aquablade™, stejně jako multifunkční inovativní a ekonomické řady produktů.

Značka Valeo nabízí celou řadu předních a zadních stíracích lišt ve všech cenových segmentech.

Prémiové řady Valeo pro prvovýbavu – Silencio, SWF

Silencio a SWF jsou značky společnosti Valeo určené pro zákazníky, kteří hledají produkty nejvyšší kvality. Tyto značky poskytují kvalitu shodnou s produkty z montážní linky v prvovýbavě. Jsou k dispozici v sadách určených pro konkrétní modely automobilů. Zaručují dokonale přizpůsobenou montáž: délku, přesnost upínací síly a typ (háku) uchycení na ramínku stěrače.

Nyní jsou na trhu s náhradními díly pod značkou Valeo Silencio k dispozici také inovativní stěrače AquaBlade™. Používají se v modelech automobilů, kde je systém distribuce ostřikovací kapaliny integrován do lišty stěrače a rozděluje kapalinu po (celé liště) celé délce lišty. Takové řešení je nejen komfortní, ale také zvyšuje bezpečnost silničního provozu. Díky účinnějšímu čištění čelního skla reaguje řidič rychleji a brzdná dráha vozu může být při rychlostí jízdy 50 km/hod. o 4 metry kratší.

Ploché stírací lišty Valeo Silencio používají zcela nový (typu) typ pryže – VisioRubber™. Jde o kompozitní materiál vytvořený (složením přírodní pryže) spojením přírodního kaučuku ve spodní části (břit) se (syntetickou pryží) syntetickým kaučukem v horní části (základna). Inovativní metody přesného řezání materiálu stírací lišty zaručují prodlouženou životnost stěračů. Speciální pryžová směs je obohacena o grafitové částice, které výrazně zvyšují kvalitu čištění čelního skla již od samého počátku.

Alternativní řada – Valeo HydroConnect

Valeo HydroConnect je řada plochých stěračů nabízených na nezávislém trhu s náhradními díly. Tato řada zahrnuje tři skupiny: přední stěrače, zadní stěrače a náhradu za staré háčkové stěrače = Upgrade, umožňující nahrazení běžných stěračů novým plochým řešením. Společnost Valeo využívá své rozsáhlé zkušenosti jako výrobce a dodavatel do prvovýbavy, aby dodávala nejvyšší kvalitu stěračů odpovídající trendům na trhu s automobilovými doplňky.

Univerzální výměnné adaptéry umožňují použití v téměř každém modelu automobilu. Stěrače jsou baleny jednotlivě, což usnadňuje výběr.

Ekonomická řada – Valeo First

Stěrače Valeo First jsou určeny pro zákazníky, kteří hledají vysokou kvalitu za rozumnou cenu.

Řada Valeo First pokrývá standardní, ploché a hybridní lišty stěračů. Všechny technologie sloučené do jediné řady usnadňují výběr optimálního modelu stěrače. Ploché stírací lišty využívají technologii 3D regulace proudění vzduchu, která je výsledkem inovativního tvaru spoileru PYRAMID. Pryžové stírací lišty se skládají ze speciální směsi obrobené pryže, která zajišťuje optimalizované stírání čelního skla. Stírací lišty mají vnitřní kovový (adaptér – pružinu???), který zajišťuje správnou přítlačnou sílu na celém povrchu stíraného čelního skla.

Stěrače Valeo jsou zárukou dobré volby

Řada stěračů značky Valeo je široká a reaguje na potřeby každého zákazníka. Jedno je jisté – vždy si můžete být jisti vysokou kvalitou bez ohledu na to, zda si zákazníci vyberou prémiové produkty nebo stěrače z ekonomických řad.

We appreciate your interest
Please confirm your email address