ЛЕТ
Choose profile:
Workshop
  • Distributor
  • Driver

Valeo Safe Side – система за откриване на слепи петна

Valeo пуска нов продукт, предназначен за превозните средства, които не са оборудвани при производството им с оригинални системи за откриване на слепи петна.

Благодарение на новия комплект Valeo Safe Side може лесно и професионално да подобрите колата си, като добавите система, повишаваща безопасността и комфорта при шофиране.

Как работи?

Системата за откриване на сляпо място на Valeo Safe Side ви позволява да шофирате безопасно и по-удобно всеки ден. Благодарение на RADAR сензорите, системата открива превозни средства в зоната на слепите места и предупреждава водача чрез визуални и звукови сигнали.

Valeo Side Safe

Когато водачът е застигнат от друго превозно средство, системата сигнализира с жълта светлина.

Ако водачът използва мигача и има превозно средство в зоната на сляпо място, системата ще сигнализира с червена светлина и звуков сигнал.

Нощният режим се активира при включване на задните габарити или фаровете, за по-удобно предупреждение през нощта.

Случвало ли ви се е да имате пътно произшествие? Колебаете ли се при смяна на лентата? Имате ли трудности да прецените разстоянието на фаровете в огледалата през нощта? Вземете си Valeo Safe Side и се отпуснете – системата ще ви помогне да шофирате по-безопасно и по-удобно.

Какво има в кутията и как да го монтирате?

Safe side

Системата Valeo Safe Side се състои от следните елементи:

  • Два радарни сензора 79GHz

Safe Side

Инсталират се лесно. Характеризират се с разстояние на засичане до 5 m и работят при температури между -40 и + 85 градуса.

  • Два интериорни дисплея

Safe Side

Монтират се вътре в колата. Благодарение на дискретен дизайн ще отговарят на всеки интериор.

  • ECU

Safe Side

Освен това комплектът включва всички необходими кабели, както и аксесоари за монтаж и калибриране.

Предложете на клиентите си в сервиза атрактивен продукт!

Препоръчително е да се монтира комплекта Valeo Safe Side от професионалист, което е добра възможност за независими сервизи да разширят офертата си.

Благодарение на Valeo Safe Side те ще могат да предоставят на своите клиенти допълнителна услуга за сглобяване на атрактивна и модерна система, прилагана главно в по-нови и по-скъпи автомобили.